2024-09-05
最近同男朋友嘅紀念日😍我哋就揀咗位於尖沙咀百樂酒店的自助餐Park café係7月3日至10月2日推出左「日和‧融美」海鮮自助晚餐,主要圍繞日式菜餚,配合唔同國家的菜式,為大家提供多選擇的自助餐體驗 而且仲有好多唔同款式嘅優惠 好適合家庭聚餐/約會/閨蜜生日之選‼️-🔥海鮮方面任食麵包蟹、長腳蟹腳海鮮冷盤、凍蝦、螺、青口等等 會無限refill 唔怕搶唔到😆食落新鮮爽口彈牙 麵包蟹大隻有膏 食落好滋味😋當然唔少得有多款刺身 好新鮮而且好厚切😋-🔥熱盤方面:融合菜比較多 有櫻花海老蝦野菜沙律、什錦天婦羅、和牛漢堡、黑松露帶子茶碗蒸、日式酥皮海鮮批、清酒煮文蛤、明太子海膽醬烏冬😍仲有燒豬腩同埋叉燒👍🏻味道一流🫶🏻比較特別既係酥皮龍蝦湯同埋螺頭中式燉湯 每一款都係熱辣辣出爐,飲落鮮甜入味 酥皮龍蝦湯入面真係有龍蝦肉,配搭酥皮真係好少見 味道都唔錯👍🏻-另外即叫即煎鐵板燒裏面有我最愛嘅雞翼、羊架都好推薦,非常之有羊味 每位賓客可獲贈日式明太子照燒珍寶元貝乙客‼️-🔥甜品飲品方面:不得不讚吓佢哋甜品 款式選擇好好多 而且全部都好吸引 有小朋友好鍾意嘅朱古力噴泉 同我最愛嘅瑞士MÖVENPICK雪糕🍦
🔥海鮮方面
當然唔少得有多款刺身 好新鮮而且好厚切😋
🔥熱盤方面:
🔥甜品飲品方面:
不得不讚吓佢哋甜品 款式選擇好好多 而且全部都好吸引 有小朋友好鍾意嘅朱古力噴泉 同我最愛嘅瑞士MÖVENPICK雪糕🍦仲有多款特色自家甜品 連中式糖水都有🥰仲可以無限供應果汁🫶🏻