2022-12-14
天寒地凍 最適合就係十下十下🔥呢度既格局佈置好溫馨 感覺上都好親切 暖在心頭❤️我地叫左個二人套餐C ($268) 有好開胃既酸辣雲耳(前菜*1) + 濃湯花膠雞煲🐓(自選煲類*1) + 皮蛋肉碎浸時蔬🥬(自選小菜*1) + 兩碗白飯🍚🍚&雪梨桃膠糖水🍐(是日甜品*1) +$10就可以有埋飲品🤩濃湯花膠雞煲🐓食雞煲最重要梗係飲番兩碗雞湯先啦🫶雞湯滿滿精華 冇味精 仲加左木耳 少少蒜頭 唔會愈飲愈口乾 個人仲即刻暖番曬👍花膠份量十足 彈牙爽口 充滿骨膠原 溫度岩岩好 完全冇溶化🫰白切雞肉質鮮嫩 好白滑(我覺得唔洗點醬油都可以👱♀️) 健康又養生 絕對係誠意之作💪皮蛋肉碎浸時蔬🥬晶瑩剔透既皮蛋同肉都切得碎碎 易入口 加上小白菜 又一健康家常小菜🤤雪梨桃膠糖水🍐有小驚喜😜桃膠既雜質處理得好乾淨 完全冇曬黑色一點點既野👏雪梨冇去皮 但芯同種子都處理左 整體來說 味道清甜 食得好安心👧
呢度既格局佈置好溫馨 感覺上都好親切 暖在心頭❤️
濃湯花膠雞煲🐓