2021-09-26 40 views
刺身定食🦑🦐🐟🦀好似啲emoji咁,盤刺身定食乜都有,啱晒我哋呢啲有選擇困難症嘅人!!所有魚刺身食落好鮮甜,有咬口得嚟又冇筋,感覺新鮮又靚~ 比較深刻嘅係帶子,大粒得嚟,食落覺得幾甜嘅,好似食緊糖咁~🍬🍬🍬火炙三文魚腩壽司🍣同行友人摯愛三文魚,唔叫唔得!!🤪但係食落又真係有煙燻同鮮甜嘅味道,仲要有少少入口即溶嘅效果,我覺得又OK喎~😎 起碼冇後悔叫咗先啦!🧐牛油果軟殼蟹卷 / 鰻魚芝士卷牛油果同鰻魚係我摯愛,基本上佢正常表現,我都已經會like❤️ 仲有軟殼蟹同芝士各自幫到嗰兩款配搭好多,豐富咗啲味道唔少~海膽花之戀壽司🌷邊個話花之戀淨係可以得蟹籽同埋沙律醬,仲可以有海膽~ 嚟到呢度冇可能唔試佢嘅海膽,咁佢嘅海膽有返少少我鍾意嘅海水味之餘,亦都鮮咁嘅,起碼唔腥先!!!我都覺得唔錯嘅~~~
刺身定食🦑🦐🐟🦀

牛油果軟殼蟹卷 / 鰻魚芝士卷