2024-12-10 89 views
🍴🍹🦪實現青口自由✨ 每位$255任食青口優惠(逢星期一),青口共有六款口味選擇✅招牌忌廉青口 (蕃茄、蒜蓉、洋蔥、小蔥及忌廉)不枉係招牌,呢個係六款之中最好食嘅,個汁比較creamy,青口都比較掛汁。配埋大量蒜蒜蓉及蔥粒,十分惹味,我地仲encore左一碟。✅白酒青口(白酒、西芹、蒜蓉及香草)呢個味排第二,都好味,酒味都香濃,但就不會creamy。✅蕃茄味青口(蕃茄、蒜蓉、洋蔥及香草)蕃茄味呢款幾特別,入面有好多蕃茄粒,蕃茄味都幾濃,酸酸地幾特別。🆗Hoegaarden青口(莞茜、茴香、檸檬皮及 Hoegaarden啤酒)呢個就重啤酒味,我唔鍾意飲啤酒,所以覺得一般,比較苦。🆗地中海風味青口(西班牙辣肉腸、辣椒、洋蔥、 莞茜及黃燈籠椒醬)呢款聽講比較重口味,但係食落味道都幾淡,個汁都好水,冇expect甘掛汁同辣,只食到少少香料味。🆗喇沙味青口(椰奶、白酒、香茅、青檸葉喇沙咖喱汁)因為本身都中意食喇沙,所以對呢隻味都幾期待,第1 round就叫咗,但味道比較失望,好淡,椰奶味都唔係好食到,只有淡淡嘅咖喱湯味。🆗One More Please -$75(Peach, cranberry
🍴🍹🦪
實現青口自由

✅招牌忌廉青口
(蕃茄、蒜蓉、洋蔥、小蔥及忌廉)

✅白酒青口
(白酒、西芹、蒜蓉及香草)
呢個味排第二,都好味,酒味都香濃,但就不會creamy。

✅蕃茄味青口
(蕃茄、蒜蓉、洋蔥及香草)

🆗Hoegaarden青口
(莞茜、茴香、檸檬皮及 Hoegaarden啤酒)
呢個就重啤酒味,我唔鍾意飲啤酒,所以覺得一般,比較苦。

🆗地中海風味青口
(西班牙辣肉腸、辣椒、洋蔥、 莞茜及黃燈籠椒醬)

🆗喇沙味青口
(椰奶、白酒、香茅、青檸葉喇沙咖喱汁)

🆗One More Please -$75
(Peach, cranberry, pineapple)
另外叫咗杯飲品,都幾靚,味道正常冇咩驚喜,但幾細杯,入面仲要好多冰。

第一次上青口嘅時候會有一份薯條同埋一塊麵包,但係呢兩樣嘢都唔會有得添,薯條都炸得幾香脆,配蛋黃醬幾好食。任食青口性價比都高嘅。我哋兩個人食咗七碟青口,店員大約沒收左3桶殼😂平時出去食一碟青口都要百幾蚊而家五百幾蚊我哋就食咗七碟啦。
2024-12-09
$300 (Dinner)