2022-05-09 190 views
📍泰斗 Thai Master (tko)-#5🫶🏻係最高 環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻-小食拼盤(細)-$148泰式雞卷&魚餅&蝦餅&春卷 (各4件)春卷好脆卜卜 每件小食都好好食🙈😋 值得一試!再試!馬拉盞炒飛天通菜 -$78呢個菜比較普通 不過不失冬陰功大頭蝦湯 -$128呢個湯有5-6碗 服務員好好咁幫我地分埋湯 佢嘅冬陰功唔會好酸 就算唔食酸野嘅 都食到👍🏻 而且佢湯入面有椰肉 所以幾特別 值得叫嚟試下鐵板蠔仔蛋 -$108每夾一下都會有蠔仔 絕對唔係出面咁得幾粒 但大家食嘅時候要小心 可能會有蠔殼碎 整體嚟講都唔錯 大家都可以試下 泰國野食都比較重口味 所以會比較咸左少少 我地係星期六日夜晚7點去食 都坐得比較滿 建議大家可以book咗位先
📍泰斗 Thai Master (tko)
#5🫶🏻係最高
環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
食物:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
回頭率:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
小食拼盤(細)-$148
泰式雞卷&魚餅&蝦餅&春卷 (各4件)
春卷好脆卜卜 每件小食都好好食🙈😋
值得一試!再試!

馬拉盞炒飛天通菜 -$78
呢個菜比較普通 不過不失

冬陰功大頭蝦湯 -$128

鐵板蠔仔蛋 -$108

2022-05-07
$150 (Dinner)
Celebration
Mother's Day