2023-01-09
🉐座位寬敞🉐推介拌麵豚肉醬油魚介拌麵🍜麵條預先有調味過,上枱後自己再撈勻麵上面唔同嘅配料,有洋蔥、蔥粒、紫菜、竹筍、櫻花蝦、蛋黃,同埋魚介粉,將所有配料撈勻之後其實已經超級夠味,係比較少食到嘅味道,再加上兩塊肥瘦均勻嘅豚肉, 十分推介!自家製餃子🥟餃子喺餐廳自己整嘅,個皮好薄,煎得好香口,入面嘅餡係菜肉,調味啱啱好,再點埋餃子醋,都認真唔錯!燒牛舌🐮👅燒雞胸軟骨串🐥🦴串燒方面,我就揀咗燒牛舌同埋燒雞胸軟骨,牛舌燒嘅火候啱啱好,唔會太韌;而雞胸軟骨就非常有咬口,卜卜脆。鮮海膽💣一口壽司來講,海膽嘅份量一啲都唔算少,海膽都算新鮮,上面加埋芥末同青瓜一齊食,感覺清新。鮮水果茶🍓🍊🥭🍹水果茶有得揀凍同熱,水果份量超多,包括有士多啤梨、橙、熱情果、芒果、青檸等等,茶底非常濃郁,水果味道超級突出!香蕉朱古力奶昔🍌🍫🥛估唔到甜度啱啱好,朱古力同香蕉味非常之夾,仲有啲朱古力醬有掛杯效果,推介!
🉐推介拌麵
豚肉醬油魚介拌麵🍜