2023-09-02
🇭🇰✨將軍澳熊啤啤親子西餐廳同媽咪誤打誤撞去咗一間熊啤啤親子餐廳食晚飯🤣裏面每一寸角落都佈滿咗熊啤啤,店員仲安排咗一隻超巨隻啤啤陪我哋食飯,又幾得意喎🤣講返食物先,西餐選擇多,價錢親民抵食,食物質素都唔錯,有住家感覺😌① 鐵板薄西冷拼雞扒 $115🔹所有鐵板餐都會附上餐湯(今晚係羅宋湯)、牛油法包、餐飲🔹西冷肉質鬆軟,雞扒嫩滑有厚度,薯條即叫即炸🍟店員會問你要黑椒汁定係燒汁,之後再自己淋上去😝② 烤美國安格斯漢堡包配炸薯條 $89🔹熱辣辣嘅漢堡扒同稍涼嘅蕃茄生菜形成一個好得意對比,薯條都幾有薯仔味🍟③ 芝士焗蕃茄肉醬千層麵 $78🔹芝士嘅奶香稍稍掩蓋蕃茄嘅味道,整體係邪惡好味🤤④ 意大利烤雜菜沙律配香草雞胸 $75🔹熱嘅烤雜菜同稍涼嘅沙律菜形成一個好得意嘅對比,雞胸煎得幾嫩,一啲都唔覺得柴📍 熊小館 (將軍澳)將軍澳貿業路8號新都城中心二期2樓2086-2087號舖
✨將軍澳熊啤啤親子西餐廳
① 鐵板薄西冷拼雞扒 $115
🔹所有鐵板餐都會附上餐湯(今晚係羅宋湯)、牛油法包、餐飲
② 烤美國安格斯漢堡包配炸薯條 $89
③ 芝士焗蕃茄肉醬千層麵 $78
🔹芝士嘅奶香稍稍掩蓋蕃茄嘅味道,整體係邪惡好味🤤
④ 意大利烤雜菜沙律配香草雞胸 $75
📍 熊小館 (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心二期2樓2086-2087號舖