店舖裝修好有居酒屋感覺,好似去左日本咁🤭仲好欣賞佢每枱都有唔同既筷子托,好靚好特別👍🏻時令刺身三點(油甘魚、吞拿魚及帶子)厚厚既刺身咬落去非常新鮮甜👍🏻燒三文魚上面蔥再配埋醬汁好好味😋好特別🤩炸牛油粟米🌽黎到見到嘩左一聲🤭又大碟又大舊仲好鬼好味😋配埋香濃濃牛油🧈一齊食真係停唔到口🤤鹿兒島A4黑毛和牛丼🐂佢呢丼非常喜歡😍牛肉味濃仲好易咬開😊配埋牛肉汁撈飯食非常惹味🤤仲要有好大片蒜片加埋一齊食正😋鰻魚丼一啖咬落去好肥美😋仲有兩塊甜蛋,店員教食淨三分之一可以再整另一食法,將熱湯茶倒落飯到,再加配菜變成茶漬飯🤩估唔到茶漬飯好特別😍細佬好鍾意❤️話好好味仲自己食晒😆呢個兩食法好唔錯👍🏻即時加入成為會員🤩可送啤酒或唐揚炸雞🍗,我哋揀左唐揚炸雞🍗炸得好鬆脆,味道剛剛好,熱辣辣好好味😋

時令刺身三點(油甘魚、吞拿魚及帶子)
厚厚既刺身咬落去非常新鮮甜👍🏻

燒三文魚上面蔥再配埋醬汁好好味😋好特別🤩