2021-02-18 38 views
今次去到中環外賣自取,呢間主要係食雞肉漢堡🐔🍔同埋飲健康低卡果汁🍹為主,外賣自取有八五折套餐價B $98有一個漢堡、薯格、飲品套餐價A $88有一個漢堡、飲品·✨ 𝐾𝑜𝑟𝑒𝑎𝑛 𝐶ℎ𝑖𝑙𝑙𝑖 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑜 韓式香辣雞肉漢堡🇰🇷🌶🐔🍔 $68首先因為外賣返到去,打開個樣係咁衰所以賣相方面真係呢🙈唔好介意啊~佢嘅漢堡包比出邊食嘅大個啲,又好軟熟,雞肉即叫即炸,都大塊同嫩滑,個韓式辣汁少少辣又幾惹味,配埋啲椰菜絲同埋酸瓜,唔錯·✨ 𝐻𝑜𝑛𝑒𝑦 𝑀𝑢𝑠𝑡𝑎𝑟𝑑 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑜 蜜糖芥茉雞肉漢堡🍯🐔🍔 $68佢地嘅醬汁係自己研製,我鍾意呢個汁,蜜糖芥茉配雞肉係好夾呀,唔食得辣嘅可以食呢款😬個人覺得呢款好食啲👍🏻·✨ 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝑊𝑖𝑛𝑔𝑠🐔 (𝑆𝑎𝑙𝑡 & 𝑉𝑖𝑛𝑒𝑔𝑎𝑟) +$10唔想食薯格嘅都可以加$10轉雞翼,味道就揀咗鹽&醋,雞翼有四隻,雖然外賣拎返嚟凍咗但味道係好食嘅·✨ 𝐻𝑖𝑏𝑖𝑠𝑐𝑢𝑠 𝑂𝑜𝑙𝑜𝑛𝑔 /✨𝐹𝑖𝑧𝑧𝑦 𝐺𝑜𝑜𝑠𝑒𝑏𝑒𝑟𝑟𝑦🍹呢度嘅果汁主張低卡路里,只有35至70卡路里,今次揀咗洛神花烏龍同埋燈籠果氣泡水,洛神花烏龍唔知點解飲到酸梅湯嘅味,
套餐價B $98有一個漢堡、薯格、飲品
套餐價A $88有一個漢堡、飲品
呢度嘅果汁主張低卡路里,只有35至70卡路里,今次揀咗洛神花烏龍同埋燈籠果氣泡水,洛神花烏龍唔知點解飲到酸梅湯嘅味,氣泡水就正常普通味道,冇特別驚喜
🌟食漢堡,有埋薯格同飲品,一百蚊上下,係少貴但睇在中環區係差不多啦😂