Hiring
$18,500-$23,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
Salary negotiable
24 days ago
2019-05-16 266 views
一直都想試cheesecake factory今次終於食到😂排隊等左半個鐘多少少結果係熟食同蛋糕無我想像中咁好食🤔佢食物種類非常多我地兩個女仔 叫左:餐包 free落完order之後就會上餐包連牛油,兩款都好硬好硬⋯食到勁攰🤢Pasta Da Vinci 達文西長通粉 $188佢個醬汁係用磨菇、洋蔥同Madeira Wine整嘅,個味道幾特別,入面有雞肉都林林地幾好食,長通粉份量都不少,但略嫌個汁有些少油膩Buffalo Wings 水牛城雞翼 $178雞翼炸得好脆,點埋蜜糖芥末醬辣辣地好惹味😋👍🏻👍🏻份量有成12隻咁多,有雞翼有雞搥Crispy Fried Cheese 脆炸芝士角 $88外層炸得好脆,有拉絲效果,味道唔係太膩但又唔係話特別好好食,食完一舊已經飽左😂Passion Fruit Mojito 熱情果莫希托 $88太甜,根本係飲緊糖水🤢 加左啲水再等啲冰溶左之後都幾ok嘅~Salted Caramel Cheesecake 鹹焦糖芝士蛋糕 $80黎到The Cheesecake Factory,當然對佢嘅cheesecake好大期望😍佢淨係cheesecake已經有接近3
一直都想試cheesecake factory

Buffalo Wings 水牛城雞翼 $178
Buffalo Wings 水牛城雞翼

Crispy Fried Cheese 脆炸芝士角 $88
Crispy Fried Cheese 脆炸芝士角

黎到The Cheesecake Factory,
當然對佢嘅cheesecake好大期望😍
佢淨係cheesecake已經有接近30款
全部都整得好精緻
價錢大約係$75-80
份量係勁大舊
揀左好耐最後叫左鹹焦糖芝士蛋糕(Salted Caramel Cheesecake) $80

係好香嘅焦糖味,而且餅底脆脆的
但真係甜到傻😩
我本身已經係食得好甜個啲
但都食唔到落去😖
好小小失望🤢
唔知其他款嘅蛋糕係咪都係咁呢

整體黎講,食物質素我覺得好一般🤔唔知係咪外國人比較重口味⋯
好嘅地方係佢款式好多,點都有樣岩你食。而且食物份量都好多,比較適合一大班人來,可以試多啲野食
$350 (Dinner)
Pasta Da Vinci 達文西長通粉
Buffalo Wings 水牛城雞翼