環境方面;間鋪係以開放形式佈置係商場道,而且裝潢設計都覺得好優雅~包裝簡潔優雅,值得欣賞!但只係岩岩好包得實個蛋糕,令切完蛋糕之後好難拎出黎⋯⋯價錢為約$70既焦糖脆脆芝士蛋糕;望落去雖然唔太大個,但當你岩岩好分開做4份既時侯, 每一份都因為啖啖芝士cream而令到你飽感十足~而且外觀簡單而吸引, 望到係咪有種好想食既感覺呢?分享下入口後既感想啦~味道方面; 面頭果一層薄薄既焦糖脆脆有小小苦,但係配合焦糖既甜味去衝擊味蕾,可以話係一大享受!另一方面, 厚厚既芝士CREAM令到你每一啖都好有滿足感~同埋食既時候唔會覺得好漏口,唔會有種靜係食緊cream既感覺。但我覺得唯一可惜既係個餅底太薄,可以話唔太覺得有層餅底係道⋯⋯總括而言,不論口感抑或味道都可謂完美,其他不足之處都唔算太差
環境方面;
間鋪係以開放形式佈置係商場道,而且裝潢設計都覺得好優雅~
包裝簡潔優雅,值得欣賞!
但只係岩岩好包得實個蛋糕,令切完蛋糕之後好難拎出黎⋯⋯
價錢為約$70既焦糖脆脆芝士蛋糕;
而且外觀簡單而吸引, 望到係咪有種好想食既感覺呢?
分享下入口後既感想啦~
另一方面, 厚厚既芝士CREAM令到你每一啖都好有滿足感~

2015-08-27
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)