2016-05-29
呢間餐廳ge門面, 裝潢都比我一種好懷舊,好傳統的西餐廳~~~係香港真係冇乜邊幾間可以保留到!!!!叫左個2個set dinner~~~~個餐包好鬆軟~~沙律醬大加是ichiba!!朋友點了泡沬煙三文魚忌廉湯~~~佢超喜歡呀, 係底煙三文魚令佢更surprise! haha我就點了酥皮海鮮湯, 我都好鐘意呀~~酥皮又脆又鬆, 撈埋落湯真的正!而且個湯好足料~好多海鮮, 好入味~~~yummy~~朋友的set dinner 是三文魚, 配薯蓉我的set dinner 是比目魚扒配薯角有2塊~~haha, 分量ok 喎!!而且煎得好香,肉質又好滑~nice~薯角好粗, 即叫即炸, 份量都算多;) 推介!~最後有個cheese cake作結!!!支持本地小店!!下次再來幫襯你!!
係香港真係冇乜邊幾間可以保留到!!!!
叫左個2個set dinner~~~~
個餐包好鬆軟~~沙律醬大加是ichiba!! 朋友點了泡沬煙三文魚忌廉湯~~~
佢超喜歡呀, 係底煙三文魚令佢更surprise! haha 我就點了酥皮海鮮湯, 我都好鐘意呀~~ 酥皮又脆又鬆, 撈埋落湯真的正!
而且個湯好足料~好多海鮮, 好入味~~~yummy~~ 朋友的set dinner 是三文魚, 配薯蓉 我的set dinner 是比目魚扒配薯角
有2塊~~haha, 分量ok 喎!!
而且煎得好香,肉質又好滑~nice~ 薯角好粗, 即叫即炸, 份量都算多;) 推介!~ 最後有個cheese cake作結!!! 支持本地小店!!下次再來幫襯你!!