2021-07-26 89 views
原本係想去隔離大廈某一餐廳😂但太多人等唔到位😂臨時臨急搵佐呢間餐廳,再打電話問有無位🙈一行三人店員安排佐張二人枱俾我地再加櫈 迫小小但Friday night 同店員都盡量arrange枱俾我地,態度都好好👍🏻蟹膏蟹肉意大利麵($128)魚子同蟹肉都無腥味👍🏻味道正正常常 係份量細佐啲🧐薯條配明太子醬($48)呢個係全餐最好食🌼炸得外面好脆但入面又唔會好乾‼️而且份量係大‼️吹水吹佐3個鐘都仲食緊😂 加埋個明太子醬好開胃唔會好漏👍🏻👍🏻推介炙燒左口魚邊蘆筍意大利飯 ($148)呢個份量真係少佐啲🤢碟就大,唔係好食得到啲魚 已經溶埋落啲飯到🤔同可能都係白色更加睇唔到🙈味道都係正常發揮法式甜薄餅配意大利gelato 香蕉朱古力($98)個薄餅真係好甜😂🙈質地比較硬,唔係pancake軟身質地個種為食指數: 2.7/5性價比指數: 2.7/5推介指數:2.7/5

蟹膏蟹肉意大利麵($128)
魚子同蟹肉都無腥味👍🏻味道正正常常 係份量細佐啲🧐

薯條配明太子醬($48)

炙燒左口魚邊蘆筍意大利飯 ($148)

法式甜薄餅配意大利gelato 香蕉朱古力($98)

為食指數: 2.7/5
性價比指數: 2.7/5