呢間係我喺香港最鍾意嘅Cocktail Bar, 真心好味不過平均一杯就比出邊貴, 不過覺得好間唔中去下啲高質嘅bar🤣飲落肚都好似健康啲, 貴精不貴多😌 ✨Tailored Cocktail ~💰180💫評分: 9/10📝我同fd叫咗4杯in total, 你可以指定濃度呀咩wine base or俾佢自由發揮, 其實佢整緊嘅時候你都有得飲入邊啲酒嘅味係點, 因為有時佢會問我地有冇試過, 跟住就倒啲俾我哋試, 所以記得坐bar枱同佢哋傾吓計, 就有得飲多幾杯shot🥰, 我哋第二杯就跟咗隔離枱嘅熟客俾咗個詞語嗰個bartender, 佢哋用咗「初戀」跟住佢哋笑到停唔到, 因為佢哋話杯嘢係「鹹」嘅, 然後我哋個杯就已經唔記得咗咩味但係我哋都係要初戀🤣但第二個bartender沖其實都唔會一樣😝同埋原來同老闆熟就可以指定喺佢沖, 我哋係第一次去所以就冇呢個privilege啦🤣✨Seasonal Fruit Cocktail 💰148+💫評分: 8.9/10📝再貴~$50可以要日本生果, 呢款我覺得啲生果已經好好味😋好fresh好甜, 佢會根據當日有咩生果同埋你鍾意咩wine去整俾你,
✨Tailored Cocktail ~💰180
💫評分: 9/10

💫評分: 8.9/10
📝再貴~$50可以要日本生果, 呢款我覺得啲生果已經好好味😋好fresh好甜, 佢會根據當日有咩生果同埋你鍾意咩wine去整俾你, 完全好似飲smoothie😍, 想酒精重啲可以同佢講要strong啲🤣

𝔹𝕒𝕣 𝔹𝕦𝕠𝕟𝕒𝕤𝕖𝕣𝕒
📍尖沙咀麼地道30號Mody House 7樓
(尖東🚇N4出口行1分鐘就到)

💫評分: 9.1/10
💬Happy Hour由5點至8, 不過就淨係得2款Cocktail揀, 不過試過都好味😌, Bartenders好好人同好pro,我覺得最正係tailormade你想要嘅cocktail, 用料係高質, 如果兩個人坐吧枱吹吓水之餘再同bartenders交流吓都幾正, 3-5個後面有兩張枱😍記得星期五六或假期前去要book位, 因為嗰度成個場坐大概20人內, 做熟客為主所以為咗唔好摸門釘有得試佢好味又獨一無二嘅cocktail就book定位啦🥰

☎️2111 4444

#happyhour #尖沙咀happyhour #尖東happyhour #尖沙咀bar #尖東bar #tstbar #tstbars #hkbar #hkbars #hongkongbar #bar #drinks #cocktails #wine #fridaynights #happyfriday #hkfoodie #foodiehk #tgif #nightlife #whattodoinhongkong #hoisumdrink #hoisumdrink尖沙咀 #hoisumdrink尖東
2020-05-22