🎀尖沙咀。浪漫花花世界私人花園法式西餐🍝🎀🪄店名* #LaBase🔮地址* 尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$654 已加一 (1人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_尖沙咀剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐#pickyme_法國菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵有時間唔中自己都想擁有私人嘅時間 去自私食 喺網上面見到呢一間餐廳個環境勁靚 因為平時自己都好鍾意充滿花嘅世界 所以抽時間過嚟試一試 果然冇失望 由出升降機果刻 已經發覺係唔同嘅世界 同埋餐廳入面嘅佈置都好靚好浪漫😍超適合打卡及慶祝特別節日! 而且餐廳嘅空間超寬敞 除咗擁有內部極大嘅空間外 佢哋都有戶外嘅位置 所以都好適合帶埋小朋友過嚟 而且週圍都係佈滿花草 成個感覺都好舒服!🍽️食物質素🍽️值得一陣係餐廳嘅食物質素都係超正 而且餐牌睇得出係好貼心 除咗有普通單點嘅食物之外 佢哋都有提供唔同類型嘅套餐 係有為唔同人數去做配置 而且都有提供雞牛豬羊等選擇 啱曬唔同人嘅口味😍👀評分💖💖💖💖💖🪄香橙煙鴨胸$188呢一款菜式我係第一次聽
🎀尖沙咀。浪漫花花世界私人花園法式西餐🍝🎀

🪄店名* #LaBase
🔮地址* 尖沙咀漆咸道南11-15號余仁生中心3樓🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$654 已加一 (1人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄香橙煙鴨胸$188
呢一款菜式我係第一次聽 見到都幾特別 平時食煙鴨胸通常都係會覺得好鹹同埋好肥膩 於是餐廳就諗到用香橙去配上 香橙嘅味道本身係帶有甜同酸味 所以完美中和咗煙鴨胸嘅 肥膩感 兩者配合之下食落去超清爽😍😍 而且佢嘅份量都幾多 好贊!

🪄海鮮意大利扁麵$328
雖然佢呢個意粉價錢係偏高 但係都幾足料 佢擺咗勁多隻蝦入去 而且蝦肉勁新鮮又彈牙 蝦味極濃鬱 而且仲要係我最鍾意食嘅扁麵 佢嘅面係完全索曬啲汁 所以我一個人都已經清曬成碟嘢😍

🪄Fruitology Mocktail$78
呢杯野好岩打卡 佢個杯面會有一個熊仔樣嘅立體冰 勁得意 然後佢嘅嘢飲都超好飲 味道唔會太甜剛剛好 用咗好多唔同款式嘅生果製造而成 飲落去超解渴 好fresh😍😍😎

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️