2023-09-28 5 views
酪町好日式木系裝修😊一進店店好有禮物安排我們坐低,仲好貼心安排放手袋👍🏻坐係吧枱好似去左日本居酒屋咁,飲住杯茶睇住廚師煮嘢食🤭款式都好多,有刺身有壽司有燒物同串燒😚芥末八爪魚🐙每次我都會叫,呢一間整得非常好食,唔會太攻鼻仲食到有Wasabi莖部🤪日式炸雞🐔好喜歡呢個炸雞,佢地既醬加左乳酪酸酸甜甜再加埋醋即刻升華晒味道好特別好吸引,醬汁調教得好好🤤睇得出用心做菜👍🏻花魚一夜干呢條花魚燒得好好味😋就咁加檸檬汁带起魚味道😌配蘿蔔蓉醬汁食又好唔同好惹味👍🏻魚肉仲好嫩滑😋雞泡魚乾呢樣菜色送酒一流,當然唔送酒就咁食都唔錯好香口👍🏻燒越南海蝦🦐嘩好大隻,鹽燒食都蝦既鮮味,啖啖蝦肉🤭豚肉韭菜卷呢款串燒好吸引一揭菜單見到就好想食,燒出嚟無令我失望,好香口惹味😋佢地既串燒又好多款,每款都整得唔錯👍🏻雞中翼雞腿肉雞腎翠玉瓜雞軟骨大啡菇多春魚鮮榨西瓜汁兩杯大西瓜汁🍉食完串燒大啖大啖飲落去非常解渴好味😋
坐係吧枱好似去左日本居酒屋咁,飲住杯茶睇住廚師煮嘢食🤭款式都好多,有刺身壽司有燒物同串燒😚

芥末八爪魚🐙

日式炸雞🐔

花魚一夜干

雞泡魚乾
呢樣菜色送酒一流,當然唔送酒就咁食都唔錯好香口👍🏻

燒越南海蝦🦐
嘩好大隻,鹽燒食都蝦既鮮味,啖啖蝦肉🤭

豚肉韭菜卷

佢地既串燒又好多款,每款都整得唔錯👍🏻
雞中翼
雞腿肉