2016-06-02 5583 views
今日又係我哋舊同學定期嘅聚會,訂左尖沙咀Munhc餐廳呀,我今次係我第一次去,我哋總共四個人,四個人都有飲湯喎!是日嘅餐湯係大蒜薯仔湯,好重薯仔味!原來大蒜唔係蒜頭等我仲驚個口有陴除😂同學話佢哋嘅蟹餅好出名咁當然要試吓啦!另外我哋仲點咗三文魚鮮果沙律同埋風乾火腿哈密瓜。佢哋呢個火腿哈密瓜而家做緊特價平左足足$100!只要join佢地會員就可以有呢個優惠啦!大盤我哋就叫左依比利豬背扒、珍珠雞虎蝦南瓜意大利飯同埋Carbonara!蟹餅果然係好好味全部蟹肉! 另外火腿哈密瓜都好新鮮賣$48真係好抵食。至於Carbonara我就麻麻哋鍾意因為忌廉汁好肥☺️所以食咗好少。我比較喜歡佢哋嘅意大利飯。一啲都唔唔諗比較有咬口。依比利豬背扒煎6成熟真係未食過咁生嘅豬肉但係又唔錯喎!好滑同埋好有肉味。食完呢啲嘢都好飽啦,甜品都食唔落晚飯每人大約280食到呢啲質素嘅西餐都算唔錯!下次會議再幫襯!

食完呢啲嘢都好飽啦,甜品都食唔落
2016-05-25
Type of Meal