尖沙咀文青裝潢Cafe🙆🏼‍♀️ - 只~~~~~~~~同幾個朋友見面約咗喺尖沙咀,上網見到呢一間Cafe裝修好似幾靚,亦聽朋友講可以坐耐啲都冇問題,所以就決定book呢間食個晚飯☺️🍝鹽燒蟹棒明太子貓耳朵 $98🍝好特別地呢間餐廳除咗普通意粉之外仲有貓耳朵呢一個選擇,好少食貓耳朵嘅我決定叫一個明太子貓耳朵嚟試一試。一上菜就見到佢份量都唔細👶🏻食落明太子味都幾出,醬汁算濃郁,幾掛到上麵到,可惜就係蟹棒得好細份,亦冇咩其他配料,食落有少少齋🙌🏻🍵熱泡沫鮮奶抹茶 $56🍵另外加咗杯嘢飲,價錢都唔平🙊🙊不過一上到黎見到有個靚拉花~心情都好啲哈哈😆飲落抹茶味唔會太濃,鮮奶嘅味同抹茶味平衡得幾好,亦唔會甜,係我中意既種類😂感覺野飲比野食更出色🙆🏼‍♀️除咗嘢食之外,餐廳內部真係幾靚,亦坐到好耐,最後坐咗大概三個鐘先走😆~~~~~~~~味道😋:7/10價錢💰:6.5/10服務💁🏻‍♂️:7/10環境🪑:7.5/10
尖沙咀文青裝潢Cafe🙆🏼‍♀️ - 只
~~~~~~~~

🍝鹽燒蟹棒明太子貓耳朵 $98🍝

🍵熱泡沫鮮奶抹茶 $56🍵

~~~~~~~~
味道😋:7/10
價錢💰:6.5/10
服務💁🏻‍♂️:7/10
環境🪑:7.5/10
2021-02-28
$169 (Dinner)