同班好友相約一齊去尖沙咀的YA鴨餐廳打卡。睇到門口的鴨子裝飾我地已經預計到今次嘅晚餐會好好玩又好好味!🥳🦆🌟慢煮鴨片撈粗。煮到剛剛好的鴨片配合絲滑的粗麵,每一口味道都百分百的滿足,最緊要係鴨片嘅質感真係好!💕🌟夠嗆麻辣金錢肚豬大腸撈粗,一嚐就能感受到師傅用心調製的辣味。金錢肚同大腸細細咬都有口感,嗜辣的我地簡直忍唔住再加一碗!😋🌟水煮夜市攤鹽酥雞咁好食都有既?雞肉香香脆脆的,一口咬落去簡直令人賞心悅目!😍🌟椒鹽花枝丸怎能夠呢?新鮮的花枝丸搭配特製椒鹽,真心推薦給喜歡海鮮的你!👌🌟咖啡與鴨屎香茶搭配奶的鴨屎香鴛鴦,喝上一口,滑過喉嚨整個人都放鬆起來。這絕對是一個完美的結尾。☕️👏一流的服務也是YA鴨吸引我們的一大特色。親切的店員和舒適的環境讓這次聚餐有著特別的記憶。😍👍總括來說,YA鴨的食物、环境、服務絕對能滿足我地的味蕾和心靈。坐落在尖沙咀的它期待著我們再次的回訪。相信我,你黎到一定不會失望!🎉🍽🦆祝各位食得開心,過一個充實的夜晚!😊💖🍴
祝各位食得開心,過一個充實的夜晚!😊💖🍴