bookmark左好耐終於都有機會食啦🥹一生人點都要試一次😝🐽Dinner set menu $398呢間餐廳最好嘅係得一個Menu 完全唔使諗食咩 啱晒我呢啲有選擇困難症嘅🤭呢個價錢已經包咗沙律🥗Rib eye🥩同薯條🍟🥗Green salad with walnuts沙律都幾大碟 上面仲放咗啲nuts🤤食落就好似更加健康🫣整體嚟講都幾開胃幾fresh🌼🥩Signature Rib Eye 終於去到佢哋嘅主角😍我哋嗌咗五成熟 呈現住超粉嫩嘅肉肉🤤仲要煎到有晒網格紋 望到已經流晒口水啦🤤肉質好軟腍 一啲都唔會韌 仲要好有肉味😋好鍾意食🥹份量係完全足夠!加分位係會有個小火爐幫啲肉眼保持住溫度 咁就唔會食食吓凍晒啦😚🍟薯條 無限refill‼️‼️‼️另外一個位最吸引到我嘅就係可以無限refill薯條🥹薯條係超熱辣辣 勁香脆 係我最鍾意食嘅薯條😋staff見你食到差唔多冇就好主動咁再加俾你😝而家喺OpenRice訂座 仲可以有甜品送添😍因為我哋係即興去 所以就試唔到甜品🥺

🐽Dinner set menu $398

🥗Green salad with walnuts