2023-01-23
◾️◾️◾️✨尖沙咀酒店高級多國菜 ✨◾️◾️◾️適合慶生聚餐 高質性價比高#mayfoodie_tsimshatsui ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️喺朋友嘅帶領下, 呢間餐廳食過幾次🙈🙈每一次都發覺性價比高, 所以想推薦俾大家🤓◾️◾️◾️◾️◾️ [ 環境方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️👉 Rating: 8 out of 10餐廳位於尖沙咀五星級酒店Rosewood 旗下所以係裝修方面非常高級✨我哋當日更有幸可以坐喺窗邊🪟可以望到獨特唯美嘅維多利亞景色✨🏙️非常寫意🤓👍餐廳座位都非常闊落👍適合大大小小嘅聚餐落腳點可以同朋友長時間喺度促膝詳談😊◾️◾️◾️◾️◾️ [ 食物方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️當日我哋嗌咗-(1) ✨Paella ✨👉Rating: 9 out of 10Paella 份量唔少🙈👍👍幾個人食都夠分飯嘅味道非常濃郁,配合醬汁非常惹味😋(2) ✨Mac and Cheese ✨👉Rating: 8 out 10芝士味道濃郁😋可以營造到芝士拉絲嘅效果🧀(3) ✨Churros✨👉Rating: 7.5 out of 10Churros 係我朋友最愛嘅菜式🙈炸得非常爽口鬆脆 😋配合朱古力醬下非常惹味✨✨✨◾️◾️◾️◾️◾️ [ Inf
適合慶生聚餐 高質性價比高
#mayfoodie_tsimshatsui
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
喺朋友嘅帶領下, 呢間餐廳食過幾次🙈🙈
每一次都發覺性價比高, 所以想推薦俾大家🤓
👉 Rating: 8 out of 10
👉Rating: 7.5 out of 10
Churros 係我朋友最愛嘅菜式🙈
炸得非常爽口鬆脆 😋
配合朱古力醬下非常惹味✨✨✨
◾️◾️◾️◾️◾️ [ Information ] ◾️◾️◾️◾️◾️
📍Bayfare Social (尖沙咀)
📍尖沙咀梳士巴利道18號香港瑰麗酒店5樓