La Vista

一路以黎都幾鍾意墨西哥菜嘅風味,呢間餐廳值得推介,墨西哥餅皮全部係自家製,叫咗嗰幾款菜式都睇到味道上嘅用心,環境都幾有氣氛,同朋友都讚會返兜😋✨Grilled Rib Eyes Fajita $315份量好足,肉眼扒切好曬,熟度好適中,食到鐵板嘅香氣,每件都好香!仲有包埋烤餅,可以包住啲肉同埋三色椒一齊食,香到連平時唔太食三色椒嘅我都覺得好味,食咗好多🤣💕✨Beef Nachos $140芝士醬勁多好濃郁,好足料,有三款醬可以點,最鍾意sour cream!加咗墨西哥辣椒一齊食夠惹味,中和左啲醬嘅膩感。牛肉都算多,肉質軟腍,搭配少少炸蒜更香口。真心有驚喜😋,配酒一流!✨Achiote Chicken Taco $50烤雞肉辣辣地幾惹味,吱少少青檸汁落去酸酸辣辣好開胃😆✨Chorizo Quesadillas $109西班牙腩肉墨式芝士烤餅,西班牙豬腩肉碎調味做得唔錯,充滿鹹香味,入面夾咗芝士,再點埋醬食好滿足🤩

✨Grilled Rib Eyes Fajita $315
✨Beef Nachos $140

✨Achiote Chicken Taco $50
烤雞肉辣辣地幾惹味,吱少少青檸汁落去酸酸辣辣好開胃😆

✨Chorizo Quesadillas $109