2024-10-17 164 views
尖沙咀山林道有間喺度做乜cafe,試左好啱朋友嚟傾偈,或者晚餐都好食,最難得嘅係服務都唔錯,尤其是係落單嗰個戴眼鏡男人,好有禮貌,值得大家試吓佢位置上好易搵,店內環境好舒服,枱與枱距離夠,傾偈拍拖都係一流今日我嗌嘅係二人晚餐,頭湯甜品都有,先來嘅蒜蓉包佈滿蒜蓉,仲熱頭盤係白汁煮青口,青口煮得啱啱好,仲係脹卜卜,夠Juice同埋鮮味,醒胃晚餐冇飲咖啡,睇落應該幾好,但係我哋就嗌咗柚子梳打同埋熱情果白桃梳打,又幾好喎,夠晒清新主角上場,澳洲穀飼牛扒五成熟,煎得好好,鎖住肉汁,非常大塊,牛味十足仲有一個飯類同意粉揀,我就揀左蟹肉露笱蝦意粉,好creamy ,特別正係啲蝦,好彈牙其實全晚最期待就係佢個甜品,本身就係可以揀芝士蛋糕,但係我就加錢要咗呢個大熱嘅開心果窩夫,個開心果醬好正,窩夫就外脆內軟,再配埋雪糕,大推