2022-08-29
呢間餐廳有3間分店,今次試咗尖沙咀呢間,餐廳裝修幾靚,環境幾大,食物種類都好多,主要係泰國菜,亦有少量越南同星馬菜,我今次就試咗幾款泰國菜試半咗半打雜錦串燒,有雞、牛、豬各兩串,燒得唔乾,而且個沙嗲汁有適量嘅花生,幾惹味馬拉盞通菜用咗好多馬拉盞炒,所以味道好夠,好好味,但就油咗少少主食揀咗麵包焗咖哩軟殼蟹,呢碟價錢相對貴啲,可能係預4人食,因為好多麵包,我兩個人食真係超級飽😂咖喱係幾甜同唔辣果款,入面有好多蛋白,撈埋個包食好正,軟殼蟹份量都多,所以都算抵食野飲就同朋友一人一個椰青沙冰,沙冰多到滿瀉,好重椰子味,好香好甜,椰青入面係冇哂椰子肉,應該係刮哂啲肉黎整個沙冰,所以真材實料,值得飲最後試埋佢個芒果糯米飯,有紫米同糯米,椰漿都好多,夠哂送糯米飯食,但芒果就唔夠熟,所以有啲酸,但整體都唔差呢間值得一試!
呢間值得一試!