2016-05-11 715 views
韓流村多左好多新野。真係好。其實我都係唔係最鐘意吃韓流村果個位,我介紹左比我朋友之後,佢成日都會黎韓流村吃野,吃過菜式仲多過我,仲會叫外賣。真正fans尼度配菜係我特別鐘意。沙律新鮮且鮮甜。唔知大家有無留意,換左個新既燒板。但無左放雞蛋醬同芝士地方有些少唔開心,平時有得玩有得吃,而且佢地d蛋醬好鬼正。青提子米酒。職員推介。 佢無介紹錯,青提子味道很夾米酒。平時米酒都會有點酸酸地味,但個唔會。好容易入口,甜甜的。飲唔又韓國酒既朋友,不妨試試這個。辣味五花肉,好奈無吃。好juicy,肉到脂肪分配剛剛好。烤起來很惹味。最後叫左個冷麵。每次見到韓劇內面吃尼個就好想試,韓國冷面咩味道呢?個湯甜甜地帶點酸,面質好彈牙。如果你鐘意芥末既味道,可以加些少,會帶點辣味,不過我就鐘意原味,原來仲有水果,梨作伴料。加入去好好味,梨吃起好清爽,透心涼,好多汁。
韓流村多左好多新野。
真係好。
真正fans
尼度配菜係我特別鐘意。
沙律新鮮且鮮甜。
唔知大家有無留意,換左個新既燒板。
但無左放雞蛋醬同芝士地方

有些少唔開心,平時有得玩有得吃,而且佢地d蛋醬好鬼正。
青提子米酒。職員推介。

好容易入口,甜甜的。飲唔又韓國酒既朋友,不妨試試這個。
辣味五花肉,好奈無吃。
好juicy,肉到脂肪分配剛剛好。
烤起來很惹味。
最後叫左個冷麵。
每次見到韓劇內面吃尼個就好想試,韓國冷面咩味道呢?
個湯甜甜地帶點酸,面質好彈牙。
2016-05-02
$250 (Dinner)