2023-03-17 138 views
聽聞呢間啲海鮮好好食又話好新鮮,🤩咁就試一次啦〰️呢度環都幾舒服,終於比我見到傳說中既新鮮流水蝦〰️全部都大隻好肥美個個放低晒野已經衝出去睇野食啦🔺個個拎勁多野埋位🔺行過見到點心區有好多野擇,餃子、燒賣之類,然後再有勁多燒🔺我都拎左少少既🔺哇!真係超多野食仲未講完,仲有各種肉類同扒類🔹拎黎燒野食真係一流阿最重要一定要拎多啲海鮮🔹慢慢一路等佢燒🔹然後當然要飲生啤啦,生啤都有成四款咁多,但我個人口味比較鐘意1664🔹另外都有似其他生啤既 流水蝦-真係比我地夾到最大隻果條🔆勁生猛阿又有重量,啲火愈燒愈旺,成條蝦變金黃色,鮮味十足!海鮮-種類多,生蠔,多春魚,蜆,都係我必食既,鮑魚上面加牛油同蒜🔆好食到飛起 大家都食得好盡興又開心🔆有足夠既時間比我地食,味道質素都十分好,而且仲要平到笑