2023-06-29 232 views
讀書讀到個人壓力好大,當然要苦中一點甜啦🩷見#薄荷朱古力關組 介紹「盒作」嘅薄荷朱古力麻糬脆脆盒子蛋糕🥹我即訂mark低咗🤭估唔到肥仔偷偷喺HKTVMALL買咗比我🥹仲買多個開心果四季春盒子蛋糕 💖果然知我心意🩷6.5cm迷你size 一個人食剛剛😚比我可以苦中作樂😗🍰 薄荷朱古力麻糬脆脆盒子蛋糕-朱古力戚風蛋糕
-薄荷忌廉
-軟心朱古力
-黑朱古力醬薄荷清新味道同朱古力嘅濃郁口感完美結合👍🏻 脆脆嘅酥脆口感與同薄荷朱古力仲有麻糬嘅柔軟口感形成了有趣嘅反差😚 令人係品嚐嘅過程中感受到唔同嘅口感體驗🩷🍰 開心果四季春盒子蛋糕- 四季春蛋糕
- 特濃開心果忌廉
- 開心果醬
- 手工拉絲麻糬四季春蛋糕口感非常柔軟細緻,散發着淡淡茶香😚 蛋糕中嘅開心果碎片同埋開心果醬令到蛋糕更有豐富嘅開心果風味,帶來一種濃郁嘅堅果香氣係一款口感豐富、風味獨特嘅甜點 👍🏻

6.5cm迷你size 一個人食剛剛😚比我可以苦中作樂😗

🍰 薄荷朱古力麻糬脆脆盒子蛋糕