2017-04-04 401 views
約左四個好友黎食宵夜,黎到11點左右主店內比較full,然後個老闆就帶我去比較小人的另一間小店,雖然地方環境一般,沒有酒牌,飲酒人士要在格離的酒吧買自取,不過主要的燒烤食物都尚算好食。首先介紹法式芝士煙肉燒蠔:鐘意食芝士既我當然首選,最意想不到個味道混合埋煙肉已經蓋過蠔既本身的味道燒蟶子夠新鮮,即食牛油芝士焗什菇真係一流!芝士味足夠牛油味夠香,什菇入口夠爽,必點之選超甜燒菠蘿和勁辣芝士黃小虎!菠蘿甜就係甜不過有點難嚼,尖椒除了芝士味一點都不辣,餸名成功引我點泰式生蝦刺身船,$68既價錢食到甘新鮮既生蝦佩合埋酸甜既醬汁!低食!正

燒蟶子夠新鮮,即食
2017-04-01
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper