2024-03-14 906 views
📍大圍美田路30號美林邨熟食亭1-4號舖💰人均 300 HKD (晚市)大圍美林邨係上年開左間燒肉放題,咁啱屋企人又話想食燒肉🍖就約埋收工一齊去試下佢。店舖裝修簡約,選址於美林邨熟食檔。晚市燒肉放題套餐有三款可供選擇,分别係「梅」,「竹」,「松」,我地第一次來就揀左中間嘅「竹」試下,限時120分鐘。呢到嘅店員非常友善,原本book左8點鐘,我地早左十五分鐘到,店員都邀請我哋入去坐,並同我哋講會照提供八點後入座嘅優惠我哋🥰 ~「竹」放題套餐(8點後入座 HKD$328)食物方面,肉嘅選擇都幾多🥩🍗🐽仲有唔同嘅海鮮🦐🐂,熟食種類都豐富,另外仲有壽喜燒可以一路燒肉一路shabu shabu🍰甜品種類較少,鍾意食甜品嘅人就可能會有啲失望啦🥲🍖燒肉大部份都幾唔錯😋但可惜嘅係,有部份肉未解凍好就上枱🥹有啲扣分🦐海鮮款式雖然多,但係味道麻麻🥲無乜海鮮味~💵價錢合理🥩肉類唔錯,但如果全部都解凍好會好啲🍰希望多返啲甜品
📍大圍美田路30號美林邨熟食亭1-4號舖
💰人均 300 HKD (晚市)

~

「竹」放題套餐(8點後入座 HKD$328)

🍰甜品種類較少,鍾意食甜品嘅人就可能會有啲失望啦🥲
🦐海鮮款式雖然多,但係味道麻麻🥲無乜海鮮味

💵價錢合理
🥩肉類唔錯,但如果全部都解凍好會好啲
🍰希望多返啲甜品