2021-06-06 104 views
今日有機會入黎屯門行下,行到攰,上網search 下有咩cafe 可以飲下,relax下咁岩發現左屯門開左間新cafe, 門口白雪雪,一入到去就充滿少女味道💐,坐位唔算好多,但人少少傾計就一流👍由於剛食完lunch,所以only 叫左杯紫薯鮮奶咖啡🍠🥛☕️賣相💯~三層顏色,層次分明,用嚟打卡一流📸味道亦做得好balance,飲得出紫薯既甜,牛奶既滑同咖啡既香,三隻味道加埋一齊岩岩好,加埋頂層既cream,成個口水係Rich 仲有我忍不住外賣個bagel🥯返去試,食落口又鬆又軟,後悔唔記得同佢影返張相🙈最衰太飽,如果唔係我會試埋佢既意粉🍝同其他鬆餅🧁 環境:⭐️⭐️⭐️⭐️.5食物:⭐️⭐️⭐️⭐️.5性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️.5

紫薯鮮奶咖啡

賣相💯~三層顏色,層次分明,用嚟打卡一流📸

最衰太飽,如果唔係我會試埋佢既意粉🍝同其他鬆餅🧁

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️.5
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️.5