2023-04-05 137 views
最鍾意就係去海邊嘅地方chill 下 吹下海風🛟⚓️琴晚我哋就去咗屯門碼頭嗰邊嘅fantasy 🍽️ 見到佢有室外同埋室內嘅地方 如果好天坐室外應該好舒服 一路食嘢一路聞下d海風🤭餐廳室內以工業風水泥裝修為主 環境乾淨整齊 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)餐廳主打西餐 有薄餅、意大利粉🍝/飯、全日早餐、漢堡飽、手撕豬手沙律🥗自創菜式輕食類美食等等,選擇款式都唔少 而且價錢都比一般Cafe平 份量都好多😍💕好抵食!仲要用QR code手機落單非常方便 餐單價錢一目了然 仲有即時record睇返👍🏻酥炸單骨雞翼(10隻)$68一上枱熱辣辣🤤每條都炸得金金黃黃靚靚仔仔 單骨雞翼 咬落啖啖肉好脆口德國薯仔沙律$58+$25 煙三文魚片煙三文魚好有心思整成玫瑰花型,爽口既沙律菜配上車厘茄 同埋好creamy嘅薯仔沙律 呢個組合唔會太油膩🥦又清新🥔好味🤤香煎煙鴨胸伴薯菜配黑椒汁$128 厚切鴨胸肉 咬落肉質好鮮嫩 肉質軟腍加埋微微煙燻味😍而且醬汁同薯蓉好夾 加埋配菜炒茄子🍆、翠玉瓜、蕃茄仔 🍽️開胃又抵食冬陰功海鮮意大利🇮🇹飯$108呢個fusion意大利飯,好有驚喜 冬陰功味酸酸辣辣非常開胃 而且好足料有:青口、大蝦
最鍾意就係去海邊嘅地方chill 下 吹下海風🛟⚓️
琴晚我哋就去咗屯門碼頭嗰邊嘅fantasy 🍽️

酥炸單骨雞翼(10隻)$68

德國薯仔沙律$58
+$25 煙三文魚片
呢個組合唔會太油膩🥦又清新🥔好味🤤

香煎煙鴨胸伴薯菜配黑椒汁$128

冬陰功海鮮意大利🇮🇹飯$108
呢個fusion意大利飯,好有驚喜 冬陰功味酸酸辣辣非常開胃 而且好足料有:青口、大蝦🍤、仲有木魚碎🍽️ 咬落仲有八爪魚🐙西芹🍴蕃茄🍅粒 調味夠而且份量多 好抵食!!

意大利巴馬火腿薄餅$128
Pizza我最鍾意嘅就係薄身餅底 咁先夠鬆脆又香 即叫即整既薄餅上台熱辣辣🤤🤤
巴馬火腿本身已經夠晒鹹香味加埋🧀&蕃茄醬配埋爽口嘅香草🌿 推介!

Lychee soda 🥤 $30
淡淡荔枝味 加埋充滿起泡嘅Soda
好開胃 解膩👍🏻

Blueberry 🫐 milkshake $46
+$6加大
好creamy嘅blueberry milkshake 唔會死甜有果香味🫐💕
加$6仲可以加大咁大杯
重點係佢仲可以揀甜度🤤

總結而言,屯門碼頭呢間小店非常推介!
食物質素高,而且份量大價錢唔算好貴,推介大家喺天氣好🌞藍天白雲嘅時候嚟 坐室外好chill 迎面海風吹住ho relax 💕🌿
值得一讚嘅係佢哋小店店員嘅服務好細心
主動幫我哋加水 而且環境又乾淨企理