2018-12-27 82 views
近排lunch都去食川菜😂呢間川味港又幾岩我口味,Lunch 有客飯,價錢抵之餘,老闆娘仲好好服務。呢度晚市做私房菜,心思思今日搵朋友黎試下。私房菜要預早訂位,等餐廳準備好食材,同朋友準時7點到,好期待這一餐晚飯。私房菜來說,這間的價錢不貴,最緊要好食。好快就上第一道菜,口水雞見到都流口水,因為太肚餓,辣油好香,混合芝麻花生🥜,香而不辣,雞肉份量多,嫩滑,冷盤首選。接著是剁椒蒸魚 ,整條魚上檯,好吸引,剁碎的辣椒鋪滿魚身,好辣的人必試,川菜出名味濃油辣,配埋魚肉鮮甜,好正。接著上菜,老甘媽炒豬潤,豬潤非常爽口,新鮮,份量多,好夠鑊氣,炒到豬潤入曬味。再黎麻辣炒什菜,這道菜算清清地,落單時,大廚會問食辣的程度,可隨意加減。

私房菜來說,這間的價錢不貴,最緊要好食。

好快就上第一道菜,口水雞