🔷 🥗🍰〰️ 好難得去觀塘,之前有好多人介紹有一間食Semi-lunch buffet嘅餐廳—— Give Me 5😝上網睇到價錢,每個人平均百幾蚊就有交易,好開心,一個人都可以食到好多野😝〰️ 餐廳係靠近海濱,坐喺窗邊都感覺到視線開揚。即使個日天色偏暗,都好舒服。枱櫈嘅擺設非常之闊落,空間感足,最重要有我最愛既藍色梳化更加係治愈人心💙🍽 🔹 自助吧有提供新鮮沙律,可以自由搭配,對熱愛健康既人士好貼心👍多款沙律🥗菜並有唔同既醬汁,真係好正😝除此之外仲有甜品、多款口味雪糕、水果可以選擇,如果想Chill啲,仲可以選擇紅、白酒任飲🥂🔹 Main course——西班牙海鮮飯呢個午市半自助餐有十幾款主食可以揀,就揀左西班牙海鮮🦞飯😊米飯選用義大利米,濃郁的醬汁包裹著粒粒分明的米飯,醬汁同時還滲透入鮮蝦和青口,令味道更加豐富。還有魷魚🦑好新鮮又彈牙,好爽口,好正😝😝意大利飯都加入很多菌類,青椒粒除了豐富了口感,而且更可帶出海鮮的鮮味,為味道昇華😙😙🔍 題外話餐廳設有飛鏢和桌球,非常適合朋友聚會🤣 📌 Give Me 5 📍 觀塘鴻圖道90號5樓
🔷 🥗🍰

🍽

🔹 Main course——西班牙海鮮飯
呢個午市半自助餐有十幾款主食可以揀,就揀左西班牙海鮮🦞飯😊

🔍 題外話

餐廳設有飛鏢和桌球,非常適合朋友聚會🤣

📌 Give Me 5
📍 觀塘鴻圖道90號5樓