2024-09-01
🌟蒸氣海鮮🌟呢個真係蒸氣海鮮盛宴,無論係飽滿鮮嫩既蒸帶子,定係有膏大隻既蒸扇貝,再或是醇香多汁既蒸海蝦,呢度都應有盡有,加上蒜蓉粉絲去蒸,味道更濃香突出!🍲任食羊腩煲🍲呢個絕對係溫暖舒適既家常美食!細膩既羊肉同爽脆既馬蹄香甜既香蔥,仲有煲中濃郁湯汁相互交融,令人陶醉,食完又暖又舒服!🔥任食火鍋🔥任食火鍋當然有唔同食材,當中我最滿意美國進口牛肉同粟米,絕對係舌尖上既享受。每一口嫩牛肉既口感都讓人陶醉其中,牛味滿滿,而新鮮既粟米更能帶黎一份清新爽脆既口感,讓火鍋之旅更加美好!🍗任食炸物🍗呢度既炸物都係即叫即炸,可以試到不同味道既單骨雞翼,雞翼外酥里嫩,配上各種獨特味粉,尤為美味,而其他炸物好似芝士春卷就會俾你一樣既驚喜,脆皮外層同濃郁芝士內餡,一啖咬落去,芝味滿滿!
🍲任食羊腩煲🍲
🔥任食火鍋🔥