2016-12-27 159 views
本來諗住響超市買野上朋友屋企食,但巧遇堂姊兩母子,而大家都認識,順理成章四個人就響Vcity覓食,P.E開左一排都未試過,店內環境燈光昏暗,有卡座選擇好舒適。點了頭盤藜麥牛油果沙律同風乾腸拼盤我少接觸藜麥,只知佢有益,有少少咬口,配牛油果好清淡,無醬汁但有少許南瓜、蕃茄、蔓越梅乾甜酸味道點綴,係健康又飽肚嘅選擇。濃味之選有風乾腸拼盤,其中沙樂美腸比較辣,配火箭菜食剛好,細細件包餅醮經煮過嘅南瓜蓉食有味道之餘又食到南瓜嘅纖維~有口感。蜜糖雞肉薄餅都幾淡口可能食左風乾腸比濃味蓋過啩,所以整個餅好似無黎味道咁。甜品熱情果鮮忌廉蛋白餅熱情果醬汁加生果帶微酸、忌廉無味、當夾埋甜甜嘅蛋白餅食就變得完美
2016-12-23
Type of Meal