2014-03-28 3356 views
老婆想去呢度食想左好耐了, 今日終於帶到老婆黎食個TEA.4點幾去到, 等左大約10分鐘就有檯, 坐低睇左陣menu, 決定叫個香脆龍脷魚柳蛋漢堡同埋芝士旋風薯條, 加杯朱古力同一支橙汁, 收銀個人唔知係唔係老闆, 態度有D寸...比完錢就返位坐, 我除左件褸掛住椅背, SHOPPING完既購物袋放在檯底, 隔左陣有個人係廚房拎一大袋圭垃圾出去街邊, 我初時都無為意, 見到個老闆面色一變, 好似好緊張咁望住D侍應, 我轉身一望, 見到袋垃圾穿左, 漏晒D污水係地, 我即彈起身, 再望下件褸, 見到彈左好多水係度, 檯底個袋都有, 之後有個侍應拎左幾張紙巾比我就走左去, 一句SORRY都無, 呢間野D服務態度差到爆燈!!! 野食方面, 味道是好的, 杯朱古力唔會好濃, 味道剛剛好, 抵讚.香脆龍脷魚柳蛋漢堡, 好大個, 好彩只係叫左一個share食, 如果唔係, dinner一定食唔落. 真係好大個, 研究左陣都唔知點食好, 最後選擇一層一層咁食. 芝士旋風薯條, 新鮮炸好出來, 熱辣辣好好味, 個芝士醬亦都好香. 結論, 野食係好, 坐位就好似迫左D, 服務非常差!
老婆想去呢度食想左好耐了, 今日終於帶到老婆黎食個TEA.

結論, 野食係好, 坐位就好似迫左D, 服務非常差!
2014-03-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$90 (Tea)