2024-09-02
睇返舊照第一次食家賀屋應該是2017年,不經不覺原來已經在港島屹立多年,不多餐廳可以維持到質素,而它,我覺得更是進步了 主打◦ 魚料新鮮性價比高 質素保證◦ 刺物 | 壽司| 酒類| 熟食多選擇◦ 銅鑼灣店新和式裝潢更寬敞 新淨大大話話都食過不少佢既定食,無論午市晚市既定食選擇都多,通常刺身同壽司定食都叫方便share,醋飯用赤醋 。定食已包沙津、茶碗蒸及味噌湯,當年冇乜錢錢都已覺得好抵食(而家都冇)🤡呢度中拖一向厚切不吝嗇,肥美油花、油甘魚的細膩口感,整體鮮味十足。特大赤海蝦,蝦甜濃郁,而且有我好喜歡既活赤貝,連裙邊的,超厚肉鮮甜—————————————————𖠿𖥣 家賀屋 (銅鑼灣)〒 銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram #日本菜 #日本餐廳 #灣仔美食 #銅鑼灣美食 #c
主打
◦ 魚料新鮮性價比高 質素保證
◦ 刺物 | 壽司| 酒類| 熟食多選擇
◦ 銅鑼灣店新和式裝潢更寬敞 新淨
—————————————————
𖠿𖥣 家賀屋 (銅鑼灣)
〒 銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓
—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram #日本菜 #日本餐廳 #灣仔美食 #銅鑼灣美食 #causewaybay
___
🥇Follow @eathkgirls