幾鍾意呢度好用心營造到有韓國街頭既感覺😚,仲可以飲到Terra 即刻好似返左去韓國咁😝。~ 海鮮煎餅 ($148)🫓份量好足,煎餅比較有口感😙,所以食落比較有飽足感😌。~ 蒜香醬油炸雞+香腸年糕串(全份) ($218)🍗去完韓國橋村炸雞返黎就好掛住🥹,所以返香港都要係咁搵韓式炸雞食🤪。呢度份量全部大大份真係足一隻雞🙂‍↕️,肉質好爽嫩,炸粉既調教都岩岩好唔會好咸🤓。香腸年糕串微微炸過所以外皮都好酥脆好食😝。~ 五花肉泡菜伴豆腐 ($165)🥓五花肉層層分明,調味比較重口😌,所以一定要記得夾埋豆腐一齊食咁就岩岩好🙂‍↕️。豆腐既豆味好重,同喺韓國食到既豆腐感覺好似呀🤓。~ 部隊鍋 ($208)🍲呢度既部隊鍋都真係大得過份又夠哂足料🫢,份量分分鐘夠4個人食🤣。味道好正宗偏辣少少🤏,2個人食加埋辛辣面真係搞唔掂呀😅。

~ 海鮮煎餅 ($148)🫓
份量好足,煎餅比較有口感😙,所以食落比較有飽足感😌。

~ 蒜香醬油炸雞+香腸年糕串(全份) ($218)🍗

~ 五花肉泡菜伴豆腐 ($165)🥓