2023-03-10 65 views
同朋友仔來幫襯,本身冇帶住好大期望但系竟有驚喜!雖然鋪頭細細,但係食物真係超正‼️‼️好喜歡店主煮既超濃蕃茄湯,呢個湯底既米線配有嫩滑肥牛同溏心蛋。平時食牛我都好有要求,今次肥牛煮得好滑嫩,質素好高啊,好好味!另外佢嗰隻糖心蛋都好好食,流心嘅狀態唔係間間都做得到😻😻我自己就推介鳳蝦餃子🥟平時出面酒樓見到都好少嗌,一直都以為唔係幾好食,點知食落都唔錯,幾鍾意佢有蝦尾嘅設計。朋友仔想食得清清地,就叫咗碗蜆肉紫菜湯嘅米線。其實佢係因為有惹味豬軟骨,先吸引到佢嗌🤭基本上豬軟骨非常之諗,煮得非常好同入味,水準仲拍得住呢連鎖店。😽😽我叫朋友陪我叫多一疊南瓜網卷🫔主要係見佢脆卜卜,有細細份,應該唔會太飽肚,又可以俾我試多樣嘢🤪南瓜味好重🉐而且唔係一堆炸粉!特別讚吓裏面啲店員都好細心,會主動幫你收好啲嘢😏加分!

特別讚吓裏面啲店員都好細心,會主動幫你收好啲嘢😏加分!