2021-03-15 1281 views
好得意 呢到比錢係自己㩒機模式 有啲似起日本嗌野食🙈想食幾多牛就自己衡量叫幾多g🥩白飯 羅宋湯 沙律都係自取任食嫁😙-🍴 牛柳 (200g) HKD110上枱見到完全係厚身嘅🙈 🧜🏻‍♀️大概煎到五成熟倒就食啦😛肉質嫩而且比較腍身 岩曬我呢啲唔中意太有咬口嘅人食😹牛味出之餘肉汁非常豐富 食下食下好快就食曬 有少少唔夠食添😋推薦❗️-🍴 澳洲牛肉眼 (200g) HKD110同樣腍身嘅有呢款 又係都幾大塊而且無乜筋🤪五成熟食岩岩好😋澳洲牛比起牛柳 牛味相對較重 係完全好食得出唔同味嘅 油脂分泌平均 入口又係有肉汁出黎 加埋蒜片食就更香口👅-🤟🏻個人建議: 燒到咁上下好攞個碗裝起啲肉唔好再燒 如果唔係就會越黎越熟嫁啦😛點鹽食牛味更重
🍴 牛柳 (200g) HKD110
🍴 澳洲牛肉眼 (200g) HKD110