2018-12-11 923 views
置地廣場俾人嘅感覺都係相當高檔次嘅地方。 當然食店嘅價錢都會較出面嘅地方貴啦。阿妹就介紹咗我嚟呢一間食fusion菜。所有嘅菜式大概 三十元至一百幾元不等。 呢間店起希慎廣場都有一間分店。見食評寫好多 人都叫呢個kikusan, 我都諗住一試 點知又真係幾好味喎上面嘅吞拿魚同海膽 混合得剛剛好 而且 只係七八十元就食到 我覺得相當之抵! 苦瓜豚肉炒蛋係沖繩料理之一,非常出名。 呢個菜係普通嘅地方食 都要七八十元 而起 只係60幾。抵呀! 個蛋口感好滑 而且混和賣豬肉 苦瓜 好味雞肉配溫泉蛋飯 呢個飯老少咸宜而且啲雞肉粒切到好細,放上個飯面有少少辣辣地嘅感覺, 容易入口.