2017-08-04 683 views
由於近排我係荃灣反工,下晝食lunch又唔知道食咩好🤔 所以就去左哩間車仔麵叫外賣拎反公司食👍🏻今次叫左魷魚、豬紅、蘿蔔河粉(佢送左條韮菜比我)。今次既車仔麵冇咩特別,啲魷魚、蘿蔔唔算好好食或者特別彈牙爽口,只係不過不失。河粉仲碎到不得了😠有3分1係碎既(冇誇張)🙄又吾係滑。佢有咖哩汁同滷水汁比你落落去碗麵度,但其實可能只係吊吊味。之前食都吾係咁,唔知點解今次咁😫可能我吾好彩。總之如果話係因為米芝蓮街頭小食而去食既,係會失望😣另外,我係買外賣,所以睇起黎好似多D,堂食既見到個碗都覺得少,不過如果外賣黎講,又叫夠飽既,價錢係抵既(有3個餸一個麵),但大食既人一定吾夠飽。可吃可唔吃,如果有得簡,不如吃其他🥐🥐

今次叫左魷魚、豬紅、蘿蔔河粉(佢送左條韮菜比我)。

總之如果話係因為米芝蓮街頭小食而去食既,係會失望😣

可吃可唔吃,如果有得簡,不如吃其他🥐🥐
2017-08-02
TakeAway
$28 (Lunch)