2018-04-29 74 views
聽住北角嘅朋友話有一鋪兩用餐廳嘅金邊粉又平又好食,今日經過北角就去睇睇。唔熟悉嘅人未必留意到,其實佢係喺Bar Pacific入面做生意。款式貴精不貴多,主菜三款有:豬頸肉、雞肉絲和扎肉。我點了越式凍撈,撈汁都幾辣,但酸酸甜甜超開胃,份量大大碗,三款配料上準以上!夠哂平又好食!飲品推薦兩款熱茶,茶包開滾水好入味,兩款都出色!炸全翼和炸雞🍗都係必選小食,一定要加配秘制酸辣汁,雞炸得專門店水準,又夠鮮嫩,真係冇諗到咁平都會咁用心整到咁好食!小食都有幾款選擇,必試推薦泰式炸蝦餅,熱辣辣表皮炸到金黃香脆,又唔乾爭爭,加埋酸甜醬一流!雖然鋪面低調以為係酒吧,但貨色絕對值200分,最緊要係夠平!希望之後都keep到呢個水準,益北角街坊啦。
三拼越式凍撈

飲品推薦兩款熱茶,茶包開滾水好入味,兩款都出色!
炸脾配秘制酸辣汁
炸全翼配秘制酸辣汁

泰式炸蝦餅

三拼雞湯金邊粉
2018-04-29
$80 (Lunch)
炸脾配秘制酸辣汁
炸全翼配秘制酸辣汁