2015-09-07 1220 views
與友人睇完戲 於是就揀左呢間食PIZZA呢間性價比真係一流 入到去好似食放題任叫都唔會太貴我同友人就點左水牛芝士PIZZA 雞翼 焗薯角 肉醬多利亞 墨魚汁意粉 仲有一個蝦沙津PIZZA 咁既價錢黎講 質素都算係咁啦~雞翼 個人覺得幾好食 屋企整唔到焗薯角 呢個一定要叫 唔係好多地方食得到 而我本身又好鍾意食薯仔整品多利亞 呢個係一個飯 上層有醬 好香奶味 但食得多會有點"溜"墨魚汁意粉 未食過就一定要叫,有小朋友都可以叫 因為食完個口會黑哂 味道都不錯!蝦沙津 略嫌蝦太細隻同有點少 如果多番D就好!總括來說真係一間抵食既餐廳 但係服務方面就唔係咁好 一食完野就拎走哂D野好似趕客咁 而且等位又等得耐!!
與友人睇完戲 於是就揀左呢間食PIZZA
呢間性價比真係一流 入到去好似食放題任叫都唔會太貴

PIZZA 咁既價錢黎講 質素都算係咁啦~

雞翼 個人覺得幾好食 屋企整唔到

蝦沙津 略嫌蝦太細隻同有點少 如果多番D就好!

2015-09-03
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)