試過好幾間沾麵後,小金發現有幾間都係好鹹好油,食完個麵飲多兩啖湯都覺得自己就來腎虧咁😖但今日居然比我試到間例外😯主食類-大門叉燒沾麵$85🍜
-台灣風油麵$62🌶(小心不要上癮喎😜)-叉燒炒飯$38🍚(日本中華料理風😂)-鹽燒鯖魚定食$70🐠-燒花魚一夜乾定食$85🐟(從此愛上燒魚😍)-吉列豬扒拼吉列蝦定食$60🍤(炸人之選🙈)小食類-忌廉薯餅$18🥔
-煎餃$30/5支🥟
-日式炸雞$35/5件🐥-玉子燒$40🥚(另一個必食之選🥰)-和風沙律$32🥬-胡麻豆腐沙律$35🥗❤️沾麵汁無想像中咁鹹,而且唔味精,食完麵飲埋個湯都唔覺得好油膩同好口渴👍🏻❤️沾麵麵質較粗,所以好掛湯😌❤️油麵撈左蛋黃同帶有辣椒嘅醬汁過後唔會太辣但超惹味😍😍😍
❤️大大粒又量多嘅叉燒,令炒飯口感更有層次❤️花魚外面燒得夠乾,但入面仲係勁有水份勁滑😋
❤️炸蝦外脆內軟🍤🍤❤️薯餅超酥脆,裏面亦相當creamy🤤
❤️玉子燒既蔥花味道突出,增添左玉子燒嘅香味。點埋加左豉油嘅蘿蔔蓉,風味大大提升,而且食落會無左玉子燒嘅飽濟感🤩🤩🤩❤️沙律菜好新鮮,而且份量一d都唔少,推薦和風因為個人鐘意醋汁,較胡麻醬開胃👍🏻餐廳貼心地準備左沾面4步曲

主食類
-大門叉燒沾麵$85🍜
-台灣風油麵$62🌶(小心不要上癮喎😜)
-叉燒炒飯$38🍚(日本中華料理風😂)
-鹽燒鯖魚定食$70🐠
-燒花魚一夜乾定食$85🐟(從此愛上燒魚😍)
-吉列豬扒拼吉列蝦定食$60🍤(炸人之選🙈)

小食類
-忌廉薯餅$18🥔
-煎餃$30/5支🥟
-日式炸雞$35/5件🐥
-玉子燒$40🥚(另一個必食之選🥰)
-和風沙律$32🥬
-胡麻豆腐沙律$35🥗

❤️沾麵麵質較粗,所以好掛湯😌
❤️油麵撈左蛋黃同帶有辣椒嘅醬汁過後唔會太辣但超惹味😍😍😍
❤️大大粒又量多嘅叉燒,令炒飯口感更有層次
❤️花魚外面燒得夠乾,但入面仲係勁有水份勁滑😋
❤️炸蝦外脆內軟🍤🍤
❤️薯餅超酥脆,裏面亦相當creamy🤤

👍🏻餐廳貼心地準備左沾面4步曲嘅卡片比未食過嘅客人
👍🏻呢到仲有5種油面隱藏食法,總有一種令你食過翻尋味