2021-03-30
餐廳:Pizza Pan (觀塘)地址:觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下5G1-4號舖鍾意食pizza嘅人今次有福喇😍,巧明街鴻圖中心嘅餐廳基本上都比我食勻晒,今次終於試埋最後一間食pizza嘅意式薄餅餐廳 @pizza.panhk ,估唔到又帶咗俾我幾多驚喜😎跳舞之前一個人嚟食咗個early dinner,而餐廳最近新出咗個春季menu,係店員介紹之下叫咗個千島醬菠蘿雞粒pizza($68)同加$8要埋杯Cappuccino☕️呢個pizza有十吋,而個價錢只係$68🤩,雖然pizza烘烤完就唔係十分圓,但係味道同價錢就真係好值同好抵,我諗出面大型啲嘅薄餅店都要$100起跳。雞肉粒幾多,而令到Pizza最突出嘅就係千島醬、蔥碎同埋mozzarella cheese嘅配搭🧀;Pizza即叫即整,熱辣辣之餘餅邊同餅底仲脆卜卜🍕,我一個人食晒成個就啱啱好,下次一於再試過第二隻味👻
地址:觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下5G1-4號舖
呢個pizza有十吋,而個價錢只係$68🤩,雖然pizza烘烤完就唔係十分圓,但係味道同價錢就真係好值同好抵,我諗出面大型啲嘅薄餅店都要$100起跳。雞肉粒幾多, 而令到Pizza最突出嘅就係千島醬、蔥碎同埋mozzarella cheese嘅配搭🧀;Pizza即叫即整,熱辣辣之餘餅邊同餅底仲脆卜卜🍕,我一個人食晒成個就啱啱好,下次一於再試過第二隻味👻