2018-12-14 133 views
住青衣,見到呢間野開左之後未食過,同frd兩個人入去trytry。平時韓國野多數食炸雞同bibimbap,呢間啲選擇好似有啲唔同,佢有兩個聲稱diy的菜式(其實都係咁),分別是拌飯同年糕,我同朋友就試呢兩個。可以揀兩三款料,年糕仲有湯底(汁??)揀,當中蔬菜嘅選擇都幾多。飯我地揀咗殗冬菇,蝦米,羽衣甘藍,冬菇超級正,本身飯同紫菜都非常香,好吃!年糕就揀咗豆腐湯底,配料選牛肉,豆卜,南瓜🎃。牛肉唔韌,入味,好正,豆卜南瓜配搭較淡口,年糕少少韌,可能我地早咗熄火。。。我自己幾鍾意食菜,同埋出面食肆較多肉少菜,加上人均消費低,話就話90分鐘但無趕人,所以我會回頭同推薦