Hiring
$16,000-$16,500
$17,000-$20,000
$17,000-$23,000
2024-07-09 324 views
喺商場揾餐廳食飯,俾門口隻可愛白色飛天豬所吸引🐽😂,就同我友立即入去試下,估唔到唔單止可愛,仲幾好食😍✨「幸せの二重丼」系列✨又想食飯又想食烏冬,心大心細,唔知點揀?唔緊要,小孩才作選擇,呢個系列好開心,滿足晒你所有需要。🔸宮崎和牛丼配烏冬(熱)$158和牛非常嫩滑,牛味濃,配上煮得軟稔的鴻禧菇,爽口的葱絲,口感豐富。淋上微甜的醬汁,非常開胃。烏冬非常爽身彈牙,一啖入口,湯底有淡淡的昆布同鰹魚甜味,熱辣辣,好好味😋。🔸角切魚生丼配烏冬(冷)$138色彩繽紛,賣相十分吸引。內有多款刺身,三文魚、吞拿魚、大大粒三文魚籽、青瓜粒及玉子,的確十分豐富。搭配冷烏冬,簡直係涼浸浸之選,所以喺我心目中,係最完美嘅夏日套餐。所有此系列的定食都會配味噌湯、沙律、飲品及沖繩豬肉煎餃2件,一口下去去,香脆多汁🤩,好正。還附上日式蕨餅作為甜品,黃豆粉很香,煙煙韌韌,真的深得我心😍。店入面有好多🐷形飾品,超級可愛😍,喜歡朋友不要錯過!想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。#big_big_foodie #big_big_foodie食勻元朗

✨「幸せの二重丼」系列✨

🔸宮崎和牛丼配烏冬(熱)$158

🔸角切魚生丼配烏冬(冷)$138

店入面有好多🐷形飾品,超級可愛😍,喜歡朋友不要錯過!

想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。