2020-05-02 446 views
呢間我見我係中環返工個啲朋友食左好多次架啦 一路都好想試 但係我覺得呢啲快食既rolls好似適合lunch食多啲 所以一路都仲未食過 點知佢地係灣仔新開左😍😍🤤我梗係即刻試左 不過灣仔分店好似比中環貴少少🙊🤔🤔·spice me up $72我其實本身想試嗰個Sea Monster架 我覺得佢好似好photogenic咁 同埋好多人推介個個 但係因為我唔食得蝦🦐所以就少好多選擇😭呢一個入邊係有鰻魚同埋帶子 兩個口感都唔錯 唔會話因為用黎整roll就比啲唔靚既你😎同埋佢入面有啲蘋果啫喱 幾得意 口感幾好😌不過佢就真係稍為貴左少少 男仔一定唔夠 女仔既話勉勉強強啦🙊🙊·cali salmon $72呢個就有8舊啦 佢入邊係一舊炸咗嘅三文魚 都幾好食 而且啖啖肉 面頭就鋪左海量嘅蟹棒 我覺得佢個口感都幾好食 不過就冇spice me up咁有驚喜🤭·black magma $72因為我哋兩個rolls真係唔夠食 所以我哋就嗌多咗呢個🤣🤣我覺得佢好食過cali salmon 因為佢都幾特別 佢面頭嗰個係黑芝麻醬嚟既 都好濃 幾得意而且佢中間有啲帶子同吞拿魚 口感幾好😎·#rbyeat#rby日
spice me up $72

#rby日本菜
#rby灣仔 #rby中環
📍灣仔廈門街33號地舖
📍中環利源西街3號地下
$120 (Lunch)
spice  me  up
cali  salmon