2016-10-21 59 views
砵蘭街近太子嗰頭有好多小食外賣店 韓食係其中一間同名一樣, 一般既韓式菜都有我同友人點左兩樣野外賣海鮮煎餅 38 蚊海鮮煎餅38 蚊 有好多 砌番應該有8 塊 好抵食 餅身軟得黎好香 有少少葱花同辣椒吊味, 入面既料有魷魚同蟹柳, 整個餅用左幾多蛋去煎 所以食落好香蛋味 配以特制既酸甜醬汁 抵同好食!  榴蓮炸雞 30 蚊韓國炸雞食得多 榴槤味第一次食 雞皮出面炸得好香脆 而入面既肉都好嫰滑 應該係近雞脾同雞柳既位置 出面既皮痴住榴蓮蓉 發出淡淡榴槤香味 十分特別 鍾意榴蓮既朋友可以一試!  泡菜泡菜係凍食 同平時香港求其醃既唔同 嗰d用好濃既醬汁醃 唔健康 , 而呢款係一般韓國整法 放入醬料等佢慢慢發酵 每家每戶味道都唔同 而佢呢款味道比較酸 , 辣度一般 十分開胃 外賣番屋企當係餐前菜都係一個幾好既選擇!
砵蘭街近太子嗰頭有好多小食外賣店 韓食係其中一間

同名一樣, 一般既韓式菜都有我同友人點左兩樣野外賣

海鮮煎餅 38 蚊

榴蓮炸雞 30 蚊

泡菜

2016-10-20
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$60 (Tea)